KONYA / KARATAY - İsmet Paşa İlkokulu

Mrt

DEPREM HAFTASI TAHLİYE TATBİKATI YAPILMIŞTIR. TOPLANMA ALANINDA ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİNİN GÖZETİMİNDE HALKA OLARAK UYGUN ALANLARDA TOPLANMIŞLARDIR.TATBİKAT PLANLANDIĞI ŞEKLİYLE TAMAMLANMIŞTIR.

Şbt

SMA HASTASI AMİNE HÜMA ERDOĞAN İÇİN OKULUMUZDA YARDIM TOPLAMA KAMPANYASI YAPILMIŞTIR. KAMPANYAYA KATILAN TÜM VELİLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONYA GENELİNDE VE OKULUMUZDA ŞİVLİLİK DAĞITIMI YAPTI. KONYAMIZIN BU GÜZEL ADETİNİ YAŞATTIĞI İÇİN BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA HAFTASI

Bugün Kurtuluş Savaşı’nın önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yılında

rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

OKULUMUZ 3/E SINIFI ÖĞRENCİLERİ DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİNE KUMBARALARINDA BİRİKTİRDİKLERİ HARÇLIKLARINI BAĞIŞLADILAR.

CUMHURİYET BAYRAMI 100. YIL KUTLAMA PROGRAMI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin resmen kurulduğu tarihtir. Ulu Önder Atatürk, diğer bayramlar gibi bu bayramı da gelecek nesillere bir miras olarak bırakmıştır. 29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan bir anayasa değişikliğiyle Türkiye'nin yönetim biçimi Cumhuriyet olarak belirlenmiştir. Bunun 101 pare top atışıyla kutlanması aynı gün meclis tarafından kararlaştırılmıştır. Bizler de yeni Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş günü olan 29 Ekim'i her yıl ülkece coşku içinde kutlamaya devam ediyoruz. 100. kuruluş yılımız kutlu olsun.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim haftası  okulumuzda kutlandı. Tüm Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyoruz.